Hos Combitherm arbejder vi løbende på at udvikle og forbedre vores produkter - følg med i vores nyheder

Nyheder

Seneste nyt

Hos Combitherm arbejder vi løbende på at udvikle og forbedre vores produkter, så de opfylder kundernes behov. Det gælder også et øget fokus på, at kunne tilbyde mere bæredygtige termoløsninger. Følg med i vores nyheder her.

 • Klimaregnskab danner grundlag for yderligere arbejde med CO2-reduktion

  Klimaregnskab danner grundlag for yderligere arbejde med CO2-reduktion

  04-06-2024, kl. 11:00

  Gennem samarbejdet med Klimaklar Produktionsvirksomhed har Combitherm fået lavet et samlet klimaregnskab, som fundament for det fortsatte arbejde med CO2-reduktion og bæredygtighed.

  Læs mere
 • Reduceret CO2-udledning og optimerede processer

  Reduceret CO2-udledning og optimerede processer

  30-01-2024, kl. 10:00

  Fra pap til wrap: Ny pakkemetode reducerer CO2-udledning og optimerer processerne hos Combitherm. Hos Combitherm stræber vi efter at forbedre og optimere alle områder af vores forretning, og især når det kommer til klima og miljø.

  Læs mere
 • Combitherm udnævner ny CEO

  Combitherm udnævner ny CEO

  26-01-2024, kl. 10:00

  Torben Hallstrup er ny adm. direktør for Combitherm A/S i midtjyske Them, og afløser dermed ejerleder Henrik Christoffersen. Combitherm producerer isolerende måtter og termohætter til en lang række industrier i både indland og udland.

  Læs mere
 • Spar på energien med termo betonmåtter

  Spar på energien med termo betonmåtter

  22-01-2024, kl. 11:00

  For at modvirke stigningen i energiomkostningerne har Weber Betonwerk GmbH taget nye tiltag i brug til efterbehandling af altaner og trapper: Betonelementerne bliver nu dækket af en termo betonmåtter. Magasinet BFT International har besøgt Weber Betonwerk.

  Læs mere
 • Danskundervisning på skemaet hos Combitherm

  Danskundervisning på skemaet hos Combitherm

  09-01-2024, kl. 14:00

  For fem år siden modtog Combitherm Sprogcenter Midts Integrationspris fordi "...virksomheden tager et stort ansvar for at integrere nye syriske borgere på arbejdspladsen og i øvrigt markerer sig med en stor rummelighed." Dengang var der seks syrere ansat og danskundervisningen var en vigtig brik i integrationen og for at hjælpe den daglige forståelse på vej i Combitherm. Og det er det stadig.

  Læs mere
 • Combitherms vintermåtter er den bedste løsning i branchen

  Combitherms vintermåtter er den bedste løsning i branchen

  03-01-2024, kl. 10:00

  "Combitherms vintermåtter er de bedste på markedet. Vintermåtterne er blevet videreudviklet gennem årene, og derfor har produktet i dag mange fordele, som vi ikke kan finde andre steder," udtaler Jakob Knudsen, salgschef hos HauCon.

  Læs mere
 • Vinterforanstaltninger: Hold dig på vintermåtten!

  Vinterforanstaltninger: Hold dig på vintermåtten!

  12-12-2023, kl. 09:00

  Vinterbyggeri: Byggeri om vinteren kan sagtens lade sig gøre – under de rette forudsætninger, og det kan oftest betale sig

  Læs mere
 • Stærk fremgang for Combitherm

  Stærk fremgang for Combitherm

  10-10-2023, kl. 09:00

  Combitherm A/S har aldrig haft så travlt som i det forgangne år, men på trods af omsætningsrekord er stigende omkostninger gået ud over indtjeningen, der er faldet en anelse.

  Læs mere
 • Vingecovers sikrer kvalitet og styrke på vindmøllevinger

  Vingecovers sikrer kvalitet og styrke på vindmøllevinger

  13-09-2023, kl. 09:00

  Når Dencam Composite A/S fremstiller støbeforme til produktion af vindmøllevinger, indgår Combitherms specialsyede termo vingecovers i den avancerede vinge-støbeproces, som sikrer den rette kvalitet og styrke på vindmøllevinger.

  Læs mere
 • Vintermåtter beskytte byggeriet hos Dansk Boligbyg

  Vintermåtter beskytte byggeriet hos Dansk Boligbyg

  16-08-2023, kl. 09:00

  Dansk Boligbyg er en større hoved- og totalentreprisevirksomhed, der sammen med bygherren udvikler og opfører større boligbyggerier. Her er der stort fokus på den kvalitet, som byggeriets skal afleveres i, og det er derfor vigtigt at beskytte byggeriet, mens der arbejdes.

  Læs mere
 • Combitherm med til at sikre opførelsen af en ny solcellepark ved Silkeborg

  Combitherm med til at sikre opførelsen af en ny solcellepark ved Silkeborg

  03-07-2023, kl. 12:00

  Combitherm har indgået en aftale med elselskabet Reel, der sikrer opførelsen af en ny solcellepark ved Silkeborg. Combitherm får fra 2024 leveret strøm fra den nye solcellepark, og bliver dermed frontløber i den grønne omstilling og bidrager direkte til Danmarks omstilling til vedvarende energi.

  Læs mere
 • Eksport: Combitherm går ind på det tyske betonmarked

  Eksport: Combitherm går ind på det tyske betonmarked

  12-06-2023, kl. 12:00

  Tyske betonelementproducenter har fået øje på Combitherm A/S, der hjælper med at optimere hærdningsprocessen og spare på energien i produktionen. Det er resultatet af en målrettet eksportindsats fra Combitherm A/S.

  Læs mere

Vil du vide mere om vores produkter?

Du behøver blot at indsende formularen herunder og så kontakter vi dig.