Combitherm termoløsninger

FAQ

Genbrug & miljø

Få svar på dine spørgsmål...

Velkommen til vores mest stillede spørgsmål om, hvordan vi arbejder med genbrug og miljø i Combitherm og i vores produkter. Find svar på, hvordan vores termoløsninger kan understøtte din bæredygtighedsindsats, og find ud af hvordan vores løsninger kan bidrage til energibesparelser i din produktion og processer.

Genbrug & miljø

En gennemtestet konstruktion og et kompromisløst materialevalg betyder, at Combitherms termoløsninger har en lang levetid og kan genbruges igen og igen.

At benytte hætter af engangsplast versus termohætter har sine fordele og ulemper. Selvom hætter af engangsplast kan være mere praktiske i forhold til opbevaring, er valget af genanvendelige termohætter mere miljøvenligt. Derudover giver termohætter en langt bedre isolering, og du opnår en større sikkerhed for, at dine produkter er beskyttet mod temperaturudsving.

Combitherm specialiserer sig i fremstilling af energibesparende termoløsninger. Termoløsningerne hjælper med at reducere behovet for elektrisk køling og opvarmning, hvilket sparer energi. Yderligere hjælper det at opretholde optimale temperaturer effektivt med at reducere det samlede energiforbrug i transport-, opbevarings- og produktionsprocesserne. Find mere information om vores forskellige termoløsninger.

I modsætning til aktive køleenheder kræver passive termoløsninger ikke strøm til at opretholde temperaturen inden for et givent temperaturområde. Passive termoløsninger udgør derfor et omkostningseffektivt, holdbart og miljøvenligt alternativ, når man transporterer temperaturfølsomme produkter som fødevarer og medicin.

Combitherms termoløsninger, lavet af miljøvenlige og ikke-toksiske materialer, har en lang holdbarhed og genanvendelighed. Ved at anvende fibre fra genanvendte PET-flasker forbedres bæredygtigheden ved at reducere spild af ressourcer. Derudover er vores termoløsninger energieffektive og kræver ingen eksterne energikilder for at opretholde stabile temperaturer. Find mere information om vores forskellige termoløsninger.

Hos Combitherm lægger vi stor vægt på at tilpasse nuværende og nye produktløsninger for at øge brugen af genanvendelige materialer og forbedre muligheden for genbrug af vores termoløsninger. Alle vores termoløsninger kan bortskaffes som plastik. De kan adskilles efter materiale type til genanvendelse eller bortskaffes i henhold til lokale og nationale bortskaffelsesregler.

Vil du vide mere om vores produkter?

Du behøver blot at indsende formularen herunder og så kontakter vi dig.


Jens Elisius Christensen
Giv mig et ring, jeg er klar til at hjælpe dig... Jens Elisius Christensen Head of Sales