Hos Combitherm bygger vi vores forretning på langvarige kunderelationer

Cases

Stærke løsninger og stærke samarbejder

Hos Combitherm bygger vi vores forretning på langvarige kunderelationer med en løbende, tæt dialog. Her kan du læse udvalgte cases med såvel slutkunder som forhandlere.

 • HauCon - vintermåtter

  HauCon - vintermåtter

  03-01-2024, kl. 10:00

  Virksomheden HauCon i Lystrup er leverandør af et bredt udvalg af produkter og løsninger til entreprenører og byggebranchen. Et særligt vigtigt produkt om vinteren er deres termomåtter - også kaldet vintermåtter - som de har købt hos Combitherm igennem 33 år.

  Læs mere
 • Dencam Composite - vingecovers

  Dencam Composite - vingecovers

  11-09-2023, kl. 12:00

  Hos Dencam Composite A/S indgår Combitherms specialsyede termo vingecovers naturligt i den avancerede vinge-støbeproces, som skal sikre den rette kvalitet og styrke på vindmøllevinger.

  Læs mere
 • Dansk Boligbyg - vintermåtter

  Dansk Boligbyg - vintermåtter

  16-08-2023, kl. 09:00

  Vintermåtter er den ideelle løsning til beskyttelse af nystøbte fundamenter, men vintermåtter kan bruges til meget andet end at isolere for kulde eller varme. De kan også beskytte mod ridser, slag og nedfaldende genstande. Dét har man fundet ud af hos totalentreprenøren Dansk Boligbyg.

  Læs mere
 • Weber Betonwerk - betonmåtter

  Weber Betonwerk - betonmåtter

  21-04-2023, kl. 12:00

  For at modvirke stigningen i energiomkostningerne har betonfabrikken Weber Betonwerk i Ippesheim, Tyskland tænkt nye veje i produktionen af altaner og trapper. Betonelementerne dækkes nu med termo betonmåtter fra Combitherm.

  Læs mere
 • Min Købmand - afdækningsmåtter

  Min Købmand - afdækningsmåtter

  03-04-2023, kl. 11:00

  Køle- og frysediske i butikkerne er store og dyre i drift. Og det blev et økonomisk problem for købmand Marianne Helboe, der driver Min Købmand. Med hjælp fra Combitherm og en gruppe studerende på diplom-ingeniørstudiet i Aarhus kom der styr på de høje elregninger.

  Læs mere
 • SuperBrugsen Ry - afdækningsmåtter

  SuperBrugsen Ry - afdækningsmåtter

  14-11-2022, kl. 11:00

  Høje energipriser får SuperBrugsen til at afdække åbne kølediske med isolerende måtter fra Combitherm. Det sparer butikken for 30 procent energiforbrug på hver køledisk.

  Læs mere
 • Munck Asfalt - asfaltmåtter

  Munck Asfalt - asfaltmåtter

  07-07-2021, kl. 09:00

  Når Munck Asfalt kører asfalt fra værket ud til de veje, der skal asfalteres, er der styr på temperaturen på den varme asfalt. Det skyldes specialfremstillede asfaltmåtter fra Combitherm, der er specialister i specielle og udfordrende opgaver indenfor passiv temperaturstyring.

  Læs mere
 • KEN Storkøkken - termohætter

  KEN Storkøkken - termohætter

  03-02-2021, kl. 14:00

  Måltider til ældre skal håndteres og leveres ud fra nogle skrappe krav om korrekt temperatur hele vejen fra produktion til aflevering. Det lever Madservice Vejen til fulde op til når de anvender termohætter fra Combitherm til at sikre en stabil lav temperatur.

  Læs mere
 • Gandrup Element - betonmåtter

  Gandrup Element - betonmåtter

  28-01-2021, kl. 12:00

  At støbe betonelementer er en avanceret teknologisk og kemisk proces, der skal styres ned i mindste detalje for at opnå den rette kvalitet. Teknikken mestrer man til fulde hos Gandrup Element A/S, hvor man sammen med Combitherm har optimeret hærdeprocessen.

  Læs mere
 • DHL - air cargo hætter

  DHL - air cargo hætter

  07-01-2021, kl. 11:00

  DHL er specialiseret i globale transportløsninger indenfor alle vækstmarkeder, herunder fødevare- og medicinalindustrien, hvor kravene til korrekt temperatur er i fokus under hele transporten. Løsningen fra Combitherm var og er ”ret enkel”.

  Læs mere
 • Pharma Nord - termohætter

  Pharma Nord - termohætter

  05-01-2021, kl. 12:00

  Medicinalproducenten Pharma Nord sender lægemidler, vitaminer og kosttilskud ud til mere end 40 lande, ofte med fly. Derfor skal der være styr på de temperaturudsving, varerne udsættes for på vejen til kunden.

  Læs mere

Vil du vide mere om vores produkter?

Du behøver blot at indsende formularen herunder og så kontakter vi dig.