Cases

Stærke løsninger og stærke samarbejder

Hos Combitherm bygger vi vores forretning på langvarige kunderelationer med en løbende, tæt dialog. Her kan du læse udvalgte cases med såvel slutkunder som forhandlere.

HauCon A/S

De bedste vintermåtter i branchen

Virksomheden HauCon i Lystrup er leverandør af et bredt udvalg af produkter og løsninger til entreprenører og byggebranchen. Et særligt vigtigt produkt om vinteren er deres termomåtter - også kaldet vintermåtter - som de har købt hos Combitherm igennem 33 år.

Læs mere

Dencam Composite A/S

Avanceret termoløsning sikrer stabil temperatur i støbeformene til vindmøllevinger

Europas og Nordamerikas eneste producent af støbeforme til produktion af vindmøllevinger, Dencam Composite A/S er en dansk virksomhed, og Combitherms specialsyede termo vingecovers indgår naturligt i den avancerede vinge-støbeproces, som skal sikre den rette kvalitet og styrke på vindmøllevinger.

Læs mere

Dansk Boligbyg

Vintermåtter beskytter byggeriet og sikrer kvaliteten hos Dansk Boligbyg

Hos totalentreprenøren Dansk Boligbyg er der stort fokus på den kvalitet, som byggeriets skal afleveres i. Derfor er det vigtigt at beskytte byggeriet, mens der arbejdes. Det gælder også for et boligbyggeri i Aarhus.

Læs mere

Weber Betonwerk

Weber Betonwerk sparer energi med termo betonmåtter

For at modvirke stigningen i energiomkostningerne har betonfabrikken Weber Betonwerk i Ippesheim, Tyskland tænkt nye veje i produktionen af altaner og trapper. Ved produktionen af ca. 50 altaner og 30 trapper dagligt dækkes betonelementerne nu med termo betonmåtter fra Combitherm for at optimere hærdningsprocessen og holde overskudsvarmen i emnerne.

Læs mere

DHL

Air cargo hætter er en optimal løsning for DHL

DHL er specialiseret i globale transportløsninger indenfor alle vækstmarkeder, herunder fødevare- og medicinalindustrien, hvor kravene til korrekt temperatur er i fokus under hele transporten. Løsningen fra Combitherm var og er ”ret enkel”, siger Hanne Reher: Et specialsyet tæppe, der kan dække en flypalette med otte Europa-paller og samtidig holde den ønskede temperatur. 

Læs mere

KEN Storkøkken

Praktiske termohætter sikrer korrekt temperatur på maden

Måltider til ældre skal håndteres og leveres ud fra nogle skrappe krav om korrekt temperatur hele vejen fra produktion til aflevering. Det lever Madservice Vejen til fulde op til. Siden 2011 har det store fælleskøkken brugt termohætter fra Combitherm til at sikre en fast lav temperatur, når maden skal fragtes ud til kommunens borgere.

Læs mere

Pharma Nord

Tabletter beskyttes mod temperaturudsving med termohætter

Medicinalproducenten Pharma Nord sender lægemidler, vitaminer og kosttilskud ud til mere end 40 lande, ofte med fly. Derfor skal der være styr på de temperaturudsving, varerne udsættes for på vejen til kunden.

Læs mere

Gandrup Element

Isolerende betonmåtter holder varmen på betonelementer

At støbe betonelementer er en avanceret teknologisk og kemisk proces, der skal styres ned i mindste detalje for at opnå den rette kvalitet. Teknikken mestrer man til fulde hos Gandrup Element A/S, hvor man sammen med Combitherm har optimeret hærdeprocessen

Læs mere

Munck Asfalt

Asfalten holder varmen hele vejen med asfaltmåtter

Når Munck Asfalt kører asfalt ud fra værket og ud til vejen, hvor den skal lægges, er der styr på temperaturen på den varme asfalt. Det skyldes specialfremstillede måtter fra Combitherm, der er specialister i specielle og udfordrende opgaver indenfor temperaturstyring.

Læs mere

Munck Asfalt a/s

SuperBrugsen Ry

Detailbutikker efterspørger afdækningsmåtter til åbne kølediske

Høje energipriser får SuperBrugsen til at afdække åbne kølediske med isolerende måtter fra Combitherm. Det sparer butikken for 30 procent energiforbrug på hver køledisk. En af dem, der har efterspurgt måtterne, er uddeler Steffen Christensen i SuperBrugsen i Ry ved Skanderborg.

Læs mere

Min Købmand

Ingeniørstuderende løser stort energiforbrug hos lille købmand

Med hjælp fra Combitherm får en lille gruppe førsteårsstuderende på diplom-ingeniørstudiet i Aarhus styr på løbske elregninger hos en lille landsbykøbmand.

Læs mere

Arla Foods

Hos Arla Foods bruger vi pallehætter i forbindelse med luftfragt af ost til det meste af verden, herunder destinationer som Sydafrika og Japan.

Her lever pallehætterne til fulde op til vores krav om, at de fragtede produkter ikke må overstige en temperatur på mellem 3 og 5 grader på noget tidspunkt under transporten.

Tidligere lavede vi selv en løsning med pap og flamingo, men det var alt for tidskrævende og dermed på alle måder en uhensigtsmæssig løsning. Her er pallehætterne både en nemmere og dermed også en mere tidsmæssig og økonomisk fordelagtig løsning.

Samtidig oplever vi stor fleksibilitet hos COMBITHERM i det daglige samarbejde. De pallehætter, vi bruger, er specialdesignet til os, og når vi i perioder har haft brug for ekstra store leverancer, bliver det klaret på en smidig og imødekommende måde.

Michael Korsgaard Rasmussen, Logistik, operation & planning
Arla Foods

Blue Water Shipping

Som international transport- og logistikvirksomhed fragter vi temperaturfølsomt gods til hele verden. Her benytter vi COMBITHERMs pallehætter til både køle- og frostvarer.

Den bedste måde at vurdere pallehætternes ydeevne på, er responsen fra vores kunder. Her er den enslydende tilbagemelding altid stor tilfredshed, når de modtager deres varer, som har bibeholdt den temperatur, der er altafgørende for holdbarheden af deres produkter.

Vi har tidligere haft en anden løsning, men COMBITHERMs pallehætter kræver mindre arbejde og er mere effektive. Pallehætterne bliver syet efter anvisninger og mål fra os – og eksempelvis med mulighed for logo på pallehætterne til de kunder, der ønsker det.

Hos COMBITHERM oplever vi samme positive og kreative tilgang til udfordringer som hos os selv. Altid med fokus på løsninger fremfor begrænsninger.

Ditte Christine Dam Øhlenschlæger, Airfreight Perishables Specialist
Blue Water Shipping

Proteus Equipment

COMBITHERM har leveret produkter til os i næsten 30 år, herunder blandt andet deres meget populære vintermåtter.

Igennem alle årene har COMBITHERM været en af vores mest pålidelige, konsekvente og servicemindede leverandører, ligesom produkterne har understreget deres store værdi for kunderne takket være deres høje kvalitet og holdbarhed.

Det har sikret os et langt og varigt forhold til de kunder, der bruger COMBITHERMs produkter.

Ben Fox, Proteus Equipment, England

Vil du vide mere om vores produkter?

Du behøver blot at indsende formularen herunder og så kontakter vi dig.