Combitherm termoløsninger

FAQ

Reparation, vedligeholdelse og bortskaffelse

Få svar på dine spørgsmål...

Velkommen til vores side med Frequently Asked Questions om reparation, vedligeholdelse og bortskaffelse af vores termohætter, betonmåtter, vintermåtter, asfaltmåtter, vinge covers, skillevægge samt afdækningsmåtter. Her finder du instruktioner til håndtering af Combitherms termoløsninger, - lige fra hvordan du opbevarer og vedligeholder vores termoløsninger til hvordan du reparerer og bortskaffer dem.

Reparation, vedligeholdelse og bortskaffelse

Termoløsninger fra Combitherm kan foldes eller rulles sammen til opbevaring.

Under opbevaring og transport kan termoløsningerne fra Combitherm foldes eller rulles sammen for at optage så lidt plads som muligt. Vi anbefaler ikke at vakuumindpakke termoløsningerne, da isoleringen kan blive svækket og miste noget af sin isoleringsevne.

Vedligeholdelse af termoløsningerne er helt og holdent ejerens ansvar. Vi anbefaler, at produkterne visuelt inspiceres før brug for at sikre, at de er uden skader. Hvis folien er revnet, kan det udbedres med en specielt tape i samme materiale som folien eller gaffatape. Sidstnævnte undtaget på TEX-PUR folie. 
Tør eventuelle rester og snavs af produktet med en klud, varmt vand og et mildt rengøringsmiddel/sæbe uden klor og lad det tørre, før det bruges.

Et kompromisløst materialevalg og et gennemtestet design betyder, at Combitherms termo vintermåtter har en lang levetid og kan genbruges gang på gang.

Hvis folien på vintermåtten skulle blive beskadiget, er det muligt at reparere den:
1. Hæng først måtten op for at lade eventuelt vand løbe ud. Det sikrer, at måtten er tør, før du begynder at reparere. Isoleringen tager hverken skade eller bliver forringet af at have været våd, men isoleringsevnen er højest i tør tilstand.
2. Du kan derefter reparere måtten med gaffatape. Sæt gaffatape henover området der er i stykker, så det bliver effektivt forseglet.

Denne metode er enkel og gør det muligt hurtigt at udbedre måtten på stedet, hvilket reducerer nedetid og sikrer fortsat beskyttelse mod vejrforhold. Find mere information om vintermåtter.

Udslidte termohætter, betonmåtter, vintermåtter og andre termoløsninger kan bortskaffes som plastik. De kan adskilles efter materiale type til genanvendelse eller bortskaffes i henhold til lokale og nationale bortskaffelsesregler.

Vil du vide mere om vores produkter?

Du behøver blot at indsende formularen herunder og så kontakter vi dig.


Jens Elisius Christensen
Giv mig et ring, jeg er klar til at hjælpe dig... Jens Elisius Christensen Head of Sales