Cases

Stærke løsninger og stærke samarbejder

Hos COMBITHERM bygger vi vores forretning på langvarige kunderelationer med en løbende, tæt dialog. Her kan du læse udvalgte cases med såvel slutkunder som forhandlere.

Arla Foods

Hos Arla Foods bruger vi pallehætter i forbindelse med luftfragt af ost til det meste af verden, herunder destinationer som Sydafrika og Japan.

Her lever pallehætterne til fulde op til vores krav om, at de fragtede produkter ikke må overstige en temperatur på mellem 3 og 5 grader på noget tidspunkt under transporten.

Tidligere lavede vi selv en løsning med pap og flamingo, men det var alt for tidskrævende og dermed på alle måder en uhensigtsmæssig løsning. Her er pallehætterne både en nemmere og dermed også en mere tidsmæssig og økonomisk fordelagtig løsning.

Samtidig oplever vi stor fleksibilitet hos COMBITHERM i det daglige samarbejde. De pallehætter, vi bruger, er specialdesignet til os, og når vi i perioder har haft brug for ekstra store leverancer, bliver det klaret på en smidig og imødekommende måde.

Michael Korsgaard Rasmussen, Logistik, operation & planning
Arla Foods

Blue Water Shipping

Som international transport- og logistikvirksomhed fragter vi temperaturfølsomt gods til hele verden. Her benytter vi COMBITHERMs pallehætter til både køle- og frostvarer.

Den bedste måde at vurdere pallehætternes ydeevne på, er responsen fra vores kunder. Her er den enslydende tilbagemelding altid stor tilfredshed, når de modtager deres varer, som har bibeholdt den temperatur, der er altafgørende for holdbarheden af deres produkter.

Vi har tidligere haft en anden løsning, men COMBITHERMs pallehætter kræver mindre arbejde og er mere effektive. Pallehætterne bliver syet efter anvisninger og mål fra os – og eksempelvis med mulighed for logo på pallehætterne til de kunder, der ønsker det.

Hos COMBITHERM oplever vi samme positive og kreative tilgang til udfordringer som hos os selv. Altid med fokus på løsninger fremfor begrænsninger.

Ditte Christine Dam Øhlenschlæger, Airfreight Perishables Specialist
Blue Water Shipping

Proteus Equipment

COMBITHERM har leveret produkter til os i næsten 30 år, herunder blandt andet deres meget populære vintermåtter.

Igennem alle årene har COMBITHERM været en af vores mest pålidelige, konsekvente og servicemindede leverandører, ligesom produkterne har understreget deres store værdi for kunderne takket være deres høje kvalitet og holdbarhed.

Det har sikret os et langt og varigt forhold til de kunder, der bruger COMBITHERMs produkter.

Ben Fox, Proteus Equipment, England

Vil du vide mere om vores produkter?


Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig.

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra COMBITHERM. Vi informerer om produkter, organisation og andet, når vi har noget væsentligt på hjerte.

Tilmeld nyhedsbrev